8 februari 2014

Telefonie nieuwe stijl, interessant?

Wellicht heeft u gehoord van de term VoIP, ofwel ”Voice over IP”. VoIP is een belangrijke ontwikkeling die vele voordelen biedt op het gebied van telefonie en tegenwoordig door steeds meer bedrijven wordt toegepast – en ook u kunt van VoIP profiteren.

TELEFONIE NIEUWE STIJL, INTERESSANT?

Kort gezegd was een telefoon gesprek vroeger niet meer dan een aantal koperdraden, twee microfoons en twee speakers.

Door de jaren heen is dat veranderd naar digitale techniek waarbij het gesprek wordt omgezet naar digitale informatie en getransporteerd wordt over een netwerk. Het laatste stuk van de KPN wijkcentrale tot aan uw bedrijf of huis was nog analoge techniek of ISDN, de digitale voorloper van VOIP.

De laatste jaren wordt er door de telefoon providers overgeschakeld op VOIP, hierbij wordt het digitale telefoon gesprek niet meer over een apart telefoon netwerk getransporteerd maar samen met andere gegevens via uw internetaansluiting.

Dit heeft grote voordelen voor u en uw provider aangezien er maar één systeem nodig is voor telefonie en internet.

HOE KAN IK PROFITEREN VAN VOIP?

Veel ondernemingen kunnen door over te stappen op VOIP voor telefonie een flinke besparing realiseren. Graag maken we met u een afspraak om de verschillende mogelijkheden voor ow onderneming te bekijken en een berekening te maken van de besparing die u kunt halen door over te stappen naar VOIP.

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?

KPN heeft een nieuw product, “KPN EEN”, waarbij vaste telefonie en mobiele telefonie samen komen in één contract waarbij alle belkosten van gesprekken naar vaste en mobiele nummers zijn afgekocht.

Een andere optie is een SIP-TRUNK, hierbij worden de ISDN lijnen vervangen door een converter die het mogelijk maakt uw huidige telefooncentrale aan te sluiten op VoIP.

Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden – klik hier om contact met ons op te nemen.

+31 (0) 183 567777
Bel