Over ons

Case Electronics, opgericht in 1992, heeft in de vele jaren van haar bestaan een leidende positie weten te verwerven als computer- en telecomspecialist. Case Electronics onderscheidt zich onder meer dankzij de uitstekende service, het persoonlijke advies, de professionaliteit en de flexibiliteit. Begonnen in een schuur in Arkel door Kees Verspui en uitgegroeid tot een ICT’er van niveau. Door de jaren heen heeft Case zich bewezen als een van de betere ICT’ers en laat dit vooral zien in haar maatwerk. Waar andere bedrijven de persoonlijkheid missen heeft Case deze. Door met klanten te denken in plaats van voor klanten te denken levert Case uitstekende service en oplossingen op maat.

Wat doen we?

Wij kunnen de complete aanleg van uw infrastructuur op het gebied van ICT verzorgen, van bekabeling  tot het installeren en configureren van uw Small Business Server. Wij zorgen er voor dat we met u tot de infrastructuur en werkomgeving op maat komen, of u nu twee of tweehonderd pc’s heeft. Ook kunnen wij u na de aanleg en installatie verder assisteren bij onderhoud en uitbreiding, terwijl u altijd het overzicht behoudt.

Technical support

Ook verzorgen wij technische support voor uw server of computer, vaak kan dit op afstand gedaan worden, maar mocht dit niet kunnen dan kan u de PC/server langs brengen voor reparatie of een diagnose. Na het stellen van een diagnose zal er altijd eerst met u overlegd worden over de oplossing, u kunt dan zelf bepalen of u het nodig vindt de PC/server te repareren. U kunt ook kiezen voor de buitendienst, dit betekent dat  wij het probleem bij u op locatie (in dien mogelijk) op zullen lossen. Het starttarief voor de buitendienst en van de technische dienst kunt u vinden op de pagina Reparatie.

Bij CASE verzorgen wij oplossingen op maat.
+31 (0) 183 567777
Bel