Certificaten

KPN BUSINESS PARTNER

KPN Business Partner LogoWij zijn KPN Business partner, dit betekent dat wij over kennis beschikken op het gebied an mobiele abonnementen, telefonie en en internet.

Zo zijn wij leverancier van KPN ÉÉN, de alles-in-één oplossing voor vast, mobiel en internet, en bieden wij in samenwerking met KPN Case Mobiel Onbeperkt aan.

VMWARE

VMware Certified Professionals LogoVirtualisatie, een cruciale nieuwe technologie op servergebied. Onze VMware Certified Professionals hebben de kennis en middelen om uw server moeiteloos te virtualiseren en uw werk zo efficiënter te maken.

Citrix

Case Electronics is een Citrix Silver Solution Advisor. Onze gecertificeerde medewerkers kennen het assortiment van Citrix, en kunnen uw ideeën duidelijk vertalen naar een Citrix-oplossing met de juiste licenties. U kiest voor een bedrijf dat met kennis en ervaring een Citrix oplossing op maat maakt.

Cisco

Cisco Certified LogoOnze medewerkers zijn Cisco gecertificeerd, dit betekent dat zij over grote kennis op het gebied van internet, netwerken en routing beschikken. Wij hebben dus ook de kennis en middelen om uw gewenste infrastructuur te realiseren, en samen tot een snel en efficiënt netwerk te komen. Ook hebben wij toegang tot gedetailleerde productinformatie en technische ondersteuning.

Swyx Partner

Swyx Partner LogoWaarom SWYX? SWYX biedt zeer uitgebreide oplossingen op het gebied van Unified Communications, gecombineerd met het gebruiksgemak maakt dit SWYX een van de beste VoIP oplossingen van deze tijd. Onze gecertificeerde medewerkers kunnen elke SWYX-oplossing realiseren.

Microsoft Certified Partner

Microsoft Certified Partner LogoAls Microsoft Partner beschikken wij over veel kennis op het gebied van Microsoft-producten. Onze medewerkers beschikken over certificaten voor Microsoft Windows Server en kunnen een werkomgeving naar uw wensen inrichten, met bijvoorbeeld een active directory en Microsoft Exchange.
 

INTEL TECHNOLOGY PROVIDER GOLD

Intel Partner LogoCase Electronics is een Intel Technology Provider. Onze medewerkers hebben certificaten van Intel behaald en beschikken over kennis van hoog niveau betreffende deze producten. Wij kunnen pc’s en servers met Intel technologie op niveau afleveren.

Ziggo Zakelijk Partner

Ziggo Partner LogoCase Telecom behoort tot de partners van Ziggo Zakelijk, dit betekent dat wij de bevoegdheid hebben om Ziggo Zakelijk aan te vragen en de middelen en kennis om dit af te leveren. Onze specialiteiten zijn internet over glasvezel en telefonie.

GIGASET Silver PARTNER

Gigaset is een gevestigde naam op telecomgebied. In tandem met KPN ÉÉN kunnen wij voor u een efficiëntere en flexibelere oplossing realiseren. De producten van Gigaset bieden betrouwbaarheid en duurzaamheid voor ieder bedrijf.

+31 (0) 183 567777
Bel