UPC Business Partner Diensten

Case Electronics is uw partner in het realiseren van een zakelijke UPC aansluiting, van aanvraag tot oplevering. Wij helpen u bij het selecteren van het juiste abonnement, en verzorgen de aanvraag en implementatie van de nieuwe aansluiting. Hierbij zorgen we voor een zorgeloze overstap vanaf uw huidige provider naar UPC.

Naast het leveren van de verbinding zorgen we ook dat uw bedrijfsnetwerk veilig gekoppeld wordt met de internetaansluiting van UPC, verzorgen we de nodige aanpassingen voor e-mail en internet zodat u ononderbroken kunt doorwerken.

Ook de transitie van uw telefoonverbinding kunnen wij verzorgen – hiermee maakt u de overstap van traditioneel bellen naar bellen over het internet (ook wel VoIP-telefonie genoemd)

UPC postcode check

Check hier welke UPC-diensten op uw postcode geleverd kunnen worden. Als UPC op uw locatie geleverd kan worden, neem dan contact met ons op, dan zullen wij voor uw specifieke situatie een oplossing uitwerken.

Mogelijkheden

SNEL EN BETROUWBAAR INTERNET

 • De aansluiting op het UPC-netwerk bestaat vrijwel geheel uit glasvezel
 • 99,6% netwerkgarantie
 • Internetsnelheden tot maar liefst 200 Mb
 • Tot 5 x sneller dan ADSL
 • UPC Zakelijk Fiber Power biedt keuze uit 60, 120 of 200 Mb internet
 • Geschikt voor zakelijke internettoepassingen zoals:- onderhouden van een website- snel downloaden van bestanden- online back-ups maken- videoconferencing

EXTRA VOORDELEN UPC BUSINESS

 • Zakelijke servicedesk: van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 22.00 uur
 • Binnen 4 uur een monteur op locatie bij een defect modem (maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur)
 • Inclusief wifi-modem voor draadloos internet
 • 1 factuur voor alle diensten
 • Standaard 1 vast IP-adres
 • Geen administratie- en aansluitkosten

De producten van UPC Business

 • Alles-in-1 Zakelijk
 • Telefonie
 • Digitale televisie
 • Stel zelf uw pakket samen

Internet

Wilt u ook sneller internet op de zaak? Zakelijk Internet is speciaal ontwikkeld voor de ondernemer die de beste verbinding wil voor een aantrekkelijke prijs.

Met zakelijk internet van UPC Business kunt u altijd voordelig en snel internetten, gemakkelijk bestanden down- en uploaden en met meerdere computers tegelijk online. UPC Business biedt internetsnelheden van 60 Mb/s tot 200 Mb/s downloadsnelheid en 20 Mb/s uploadsnelheid. Dat is vele malen sneller dan DSL. En nergens anders krijgt u als ondernemer meer internetsnelheid voor hetzelfde geld.

[align c=”vertical” group=”upc-products”]

Telefonie

Wilt u ook telefonie? Met UPC Zakelijk Bellen belt u voordelig naar alle vaste nummers in Nederland.

U wilt natuurlijk goed bereikbaar zijn. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten. Met ‘Zakelijk Bellen’ belt u voordelig vanaf € 0,04 per minuut. U beschikt over voicemail, doorschakelen en nummerweergave. En de mogelijkheid van ‘Onbeperkt Bellen Altijd’ waarmee u onbeperkt belt naar alle vaste én mobiele nummers in Nederland en voor € 0,08 per gesprek naar vaste nummers in Europa.

Digitale televisie

Ontdek het gemak van het nieuwe tv-kijken. Met digitale tv van UPC geniet u van perfect beeld en geluid.

Een professionele omgeving en ontspanning gaan goed samen. Met digitale tv van UPC kunt u genieten van meer dan 70 digitale tv-zenders, 15 zenders in HD, 70 radiozenders , UPC on Demand en online tv-kijken. Inclusief opnemen en pauzeren.  Wilt u een complete tv-ervaring? Kies dan voor Horizon en ontvang kijktips, stream foto’s en video’s naar uw  tv en neem tot 4 programma’s tegelijkertijd op.

[align c=”vertical” group=”upc-products”]

Stel zelf uw pakket samen

Flexibel en makkelijk. U kunt bij ons uw pakket eenvoudig zelf samenstellen.

U bepaalt allereerst zelf welke internetsnelheid u wilt: 60 Mb/s, 120 Mb/s of het supersnelle 200 Mb/s. Vervolgens vult u dit aan met bijvoorbeeld telefonie of digitale televisie. Of allebei. Daarbij heeft u de keuze uit extra diensten als Zakelijk Pinnen, Office 365 of Zakelijk Mobiel Internet. Zo betaalt u alleen voor wat u écht nodig heeft.

+31 (0) 183 567777
Bel