Siemens Unified Communications

Versimpel de manier waarop u informatie deelt en verbeter de samenwerking binnen uw organisatie en met klanten, partners en leveranciers. Siemens Enterprise Communications heeft recentelijk de 2011 Internet Telephony Excellence Award in ontvangst genomen.

Unified communications and collaboration (UCC) helpt u uw uitdagingen aan te gaan in dit veeleisende economische klimaat. Door al uw manieren van communiceren te combineren in een makkelijk te beheren interface versimpelt en verbetert UCC de manier waarop u informatie deelt en verbetert de samenwerking binnen uw bedrijf en met klanten, partners en leveranciers.


In uw voordeel.

Door het verbeteren van de interface en het afleveren van service op een hoger niveau voor een lagere prijs, geeft Unified Communications u een competitief voordeel. Door het snel kunnen maken van beslissingen heeft u nu de overhand. UCC verhoogt de efficiëntie binnen het bedrijf door de integratie van alle communicatievormen.

Simpel en schaalbaar.

Siemens gebruikt open standaarden om zo het systeem  naadloos te integreren met andere communicatie-software zoals; Microsoft Lync, Outlook en SharePoint. Met Unified communications verhoogt u dus de waarde van reeds aangeschafte pakketten en dit heeft een hoge Return On Investment waarde tot gevolg.


Geïnteresseerd? Neem contact op!

+31 (0) 183 567777
Bel