Swyxware

Vergeet uw oude telefoonsysteem. Hier is Swyx.

Swyx, voor vandaag en morgen.

Communicatie verandert voortdurend. Nieuwe ontwikkelingen, technieken en apparaten vormen uitzonderlijke uitdagingen voor bedrijven en werknemers. Hiervoor bieden wij een allesomvattende, gebruiksvriendelijke en efficiënte oplossing die al deze kanalen bundelt: SwyxWare.

SwyxWare is een geïntegreerde en softwarematige IP-communicatieoplossing die speciaal is afgestemd op het MKB. De software combineert op een slimme manier alle vormen van bedrijfscommunicatie tot één platform met een allesomvattende gebruikersinterface.

 

 

Swyx is een team player.

Swyx verbindt uw medewerkers en zorgt voor een snelle, soepele en voor iedereen eenvoudige communicatie. Swyx stroomlijnt werkstromen en is dé interface voor communicatie met uw klanten en partners. Alle moderne telecommunicatiefuncties worden naadloos geïntegreerd.

 

 

Swyx heeft een open blik.

De serversoftware vormt de ruggengraat van het SwyxWare UC-System en kan eenvoudig worden geïnstalleerd op een server met het besturingssysteem Microsoft® Windows Server. Met SwyxWare heeft u de beschikking over één van de krachtigste IP-telefonie-installaties op de markt. Talrijke diensten, functies en de mogelijkheden van een modern communicatiecentrum voorzien in bijna elke denkbare behoefte en maken servicegerichte communicatie mogelijk.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

+31 (0) 183 567777
Bel