Gigaset Pro

Schaalbare VoIP-oplossingen vanaf één gebruiker

De Gigaset pro-lijn onderscheidt zich door zijn modulariteit, schaalbaarheid en flexibiliteit. We wilden een eigentijdse oplossing die technisch innovatief was én transparant qua kosten. Gigaset pro verenigt het beste van twee werelden: de open SIP-standaard en het gebruiksgemak van de grote zakelijke systemen. Optimale prestaties dus, maar voor een veel lagere prijs.

Of u nu een eenmansbedrijf heeft of misschien wel meer dan honderd medewerkers, Gigaset pro is altijd een solide basis voor een gestroomlijnd communicatienetwerk. Case komt als gecertificeerde dealer met u tot een duurzame oplossing.

U kunt Gigaset pro gebruiken als geheel nieuw systeem of Gigaset pro-producten aansluiten op uw bestaande systeem. Gigaset pro laat zich ook makkelijk koppelen aan bestaande zakelijke software. Om thuiskantoren of kleinere locaties aan te sluiten op een bestaand netwerk, kunt u Gigaset pro-telefoons via internet/VPN aansluiten op Hosted Telefonie van Case.

Naadloze intergratie

Gigaset pro is compatibel met de meeste IP-telefoonsystemen van andere merken, wat zorgt voor een naadloze integratie met bestaande systemen. Gigaset pro-apparatuur laat zich via de pc heel makkelijk aansluiten op een bestaand netwerk (LAN). Extra aansluitpoorten of wandcontactdozen zijn niet nodig. Alle Gigaset pro-apparatuur heeft tevens een optie voor stroomtoevoer via ethernet (PoE).

+31 (0) 183 567777
Bel